in , , ,

Waarom kiezen voor een elektrisch verstelbare boxspring?

Elektrisch verstelbare boxspring

Heel wat mensen slapen tegenwoordig op een boxspring en dat hoeft ook niet echt te verbazen. De voordelen van een dergelijk bed zijn stilaan gemeengoed geworden. Het ligt heerlijk comfortabel, zorgt voor een ideale nachtrust en bovendien ontziet het jouw lichaam van zelfs de minste impact. Maar logisch dan ook dat je kiest voor een boxspring. Maar heb je al eens nagedacht over een elektrisch verstelbare boxspring? Deze boxsprings combineren de talrijke voordelen die je kent met het voordeel van de verstelbaarheid. Waarom zou je voor zo’n elektrisch verstelbare boxspring kiezen? We zetten even een paar redenen op een rij:

Ontzettend duurzaam

De eerste keer dat je een nieuw bed gaat kopen is de kans groot dat je even moet slikken van de prijs. Het is een grote en dure investering en je wilt dan ook dat die investering er eentje is waar je lang van kunt genieten. Die zoektocht naar duurzaamheid is één van de grote redenen om te kiezen voor een elektrisch verstelbare boxspring. Als je kiest voor een kwaliteitsvol exemplaar kan je rekenen op minstens zo’n 25 jaar gebruik zonder verlies van kwaliteit of slijtage. Een indrukwekkende en nodige levensduur.

Alle comfort van de wereld

De grootste reden om te kiezen voor een elektrisch verstelbare boxspring? Het verhoogd comfort natuurlijk. Een elektrisch verstelbare boxspring biedt je alle voordelen die de gewone boxspring ook al heeft plus nog een hele reeks extra voordelen. Zo kan je de hoofdkant van jouw bed omhoog brengen om een betere positie te creëren om te lezen, televisie te kijken, nog even op de tablet te zitten en ga zo maar door. Nog afgezien van deze functionele voordelen is een elektrisch verstelbare boxspring ook een wissel op de toekomst. Er kan altijd plots iets gebeuren waardoor het fysiek neet wat minder gaat. Ouderdom kan toeslaan of een ongeval kan ervoor zorgen dat een elektrisch verstelbaar bed geen luxe meer is maar een noodzaak. Dit bed dan al in jouw woning hebben is een welgekomen meevaller.

Heel wat opties

Bij een elektrisch verstelbare boxspring liggen er heel wat opties voor je open. Zo kies je voor de bediening van het bed voor een afstandsbediening met kabel, via infrarood sensoren of zelfs radiografische afstandsbedieningen. Heb je na lang wikken en wegen eindelijk die knoop kunnen doorhakken? Dan is het nu tijd om te kiezen voor de verstelbare opties van de boxspring. Wil je dat enkel het hoofdeinde verstelbaar is of zowel het hoofdeinde of het voeteinde? Iedere combinatie is mogelijk en brengt zijn eigen voordelen met zich mee. Ten slotte is het ook belangrijk om na te denken over de kracht van de motor. Mensen met een gewicht boven de 100 kg hebben een krachtigere motor nodig dan mensen die slechts 50 kilogram wegen. Ga ten slotte ook even na of jouw elektrisch verstelbare boxspring van noodstroom voorzien is. Je weet immers nooit wanneer de stroom uitvalt en je die noodbatterij echt kunt gebruiken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *