in , ,

Voordelen PVC click vloer

Voordelen PVC click vloer

PVC vloeren zijn heel erg populair deze tijd. Je ziet ze steeds vaker in de woonkamer of bedrijfsruimtes in plaats van laminaatvloeren of plavuizen. En als je alle voordelen van pvc-vloeren kent, begrijp je goed waarom je niet om een pvc-vloer heen kunt.  Hieronder in dit artikel vind je alle voordelen van pvc-vloeren.

Bent u op zoek naar een mooie PVC vloer maar weet u niet waar u moet beginnen met zoeken?
Bij Tapijt en Laminaat Direct vind je een compleet aanbod pvc vloeren voor de scherpste prijzen.
Al onze prijzen zijn inclusief leggen, ondervloer en plakplinten.
Het eerste voordeel van een PVC vloer is dat de vloer super sterk is. De vloeren kunnen wel tegen een stootje. De vloer is dus ideaal als je de vloer heel intensief gebruikt.
De tweede voordeel is dat dit de beste vloer is voor vloerkoeling en vloerverwarming. Steeds meer nieuwbouw maar ook bestaande huizen worden voorzien van vloerwarming en met een pvc vloer kan je optimaal van profiteren.
Het derde en de laatste is dat de vloer geluidsdempend is, lekker tot rust komen in je huis en ontspannen zonder kraakgeluid voor eventuele buren (altijd fijn).
Met een PVC vloer haalt u een vloer in huis die eenvoudig in onderhoud is en tegen een stootje kan. Tevens maakt u met PVC de keus voor een duurzaam product. In het ruime assortiment van Tapijt en Laminaat Direct heeft u de keuze uit velerlei motieven PVC, die tevens leverbaar zijn in zowel hout als steendesign. Wat ook een overweging bij aanschaf kan zijn is het feit dat het een vloer betreft waaronder vloerverwarming in principe als hoofdverwarming kan dienen. In onze ruime assortiment vindt u merken als Beautifloor pvcGelasta pvcLifestyleLVT Design Flooring pvcMflor pvcPure EleganceVivafloors, Authentic en Mflor Lock. Wij leveren PVC vloeren in de vorm van plakstroken, plaktegels en als click PVC. Voordat de stroken gelijmd kunnen worden, wordt eerst de ondergrond goed geëgaliseerd.

Benieuwd geworden welke PVC vloer het beste qua kleur en afmeting bij jou past? Kijk dan snel in onze webshop voor duidelijke sfeer(foto’s).
Hier kunt u tevens verschillende stalen aanvragen die u binnen enkele werkdagen thuis ontvangt.
Vind u het toch nog lastig om dit in het geheel te zien dan kunt u ook nog langskomen in onze winkel in Wolvega.
Hier hebben wij een aantal vloeren liggen in onze showroom van 1600m2 waar onze verkopers u graag helpen met passend advies voor de juiste vloer.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *