in , ,

Tips voor het inrichten van je slaapkamer

Tips om je slaapkamer in te richten

Je slaapkamer is een belangrijk onderdeel van je dagelijks leven. Je ziet steeds vaker dat de stijl van de woonkamer overgenomen wordt in de slaapkamer. De slaapkamer wordt steeds belangrijker ook qua inrichting, waar het vroeger nog vooral ging om het slapen, is een televisie aan de wand, een schapenvachtje of een (felle) kleur op de muur niet meer weg te denken.

Hieronder hebben we een aantal tips opgesteld waarmee jij van jouw slaapkamer een prachtige sfeervolle en warme kamer maakt.

Tip #1: Complete slaapkamersets

Direct een complete slaapkamer kopen is populairder dan ooit. Diverse prachtige stijlen tegen voordelige prijzen. Profiteer van flinke kortingen, niet langer zoeken naar (los) slaapkamermeubilair en een strakke vormgegeven slaapkamer.

Een complete slaapkamerset kost gemiddeld tussen de 500 en 1500 euro en beschikken standaard over een kledingkast, eenpersoons- of tweepersoonsbed en twee nachtkastjes.

Bedroomshop banner

Tip #2: Het zelf samenstellen van je bed of kledingkast

In deze periode wil je graag steeds meer je slaapkamer personaliseren naar je eigen stijl. Ook je kledingkast en je bed wil je graag zoveel mogelijk kunnen samenstellen naar je eigen wensen. Wil je bijvoorbeeld een kledingkast met een andere vakindeling, heb je meer lades nodig voor je sokken en ondergoed of wil je juist meer hangruimte voor pakken? Dan is bijvoorbeeld Slaapkamerweb innoverend met een echte online kastentool, waarmee je eenvoudig je eigen slaapkamerkast samenstelt. Bekijk Slaapkamerweb en koop je kledingkast direct online.

Tip #3: Speel in op de kleine details

Een slaapkamer hoeft niet saai te zijn. Als je iets meer inspeelt op de details dan creeer je meer warmte. Iedere keer als jij je slaapkamer ingaat dan moet je daar een goed gevoel bij krijgen. Een saai uiterlijk met standaard beddengoed draagt daar natuurlijk niet aan bij. In je woonkamer probeer je het ook juist gezellig te maken, waarom dan in je slaapkamer niet.

Kies voor een zacht hoogpolig tapijtje, hang canvas schilderen op van jou en je partner of bijvoorbeeld van je kinderen en stem je kleuren af met de gebruikte kleuren op de muur. Kleurencombinaties zorgen voor een warmere sfeer, speel hier vooral ook op in met details zoals vazen, lampen en kussens.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *