in , , ,

Leuke tips voor jouw badkameraccessoires

Badkamer accessoire tips

Badkamer accessoires kleden de ruimte lekker aan, kunnen erg nuttig zijn en een leuke sfeer aanbrengen. Kies jouw favoriete stijl en voer deze niet alleen door in de woonkamer. Middels het gebruiken van toffe badkamer accessoires kan jouw badkamer ook sfeervol worden. Wij geven je wat tips die niet alleen leuk zijn, maar ook nuttig kunnen zijn. Zeker wanneer je een kleine badkamer hebt kunnen een aantal tips goed van pas komen.

De badkamerverlichting

BadkamerHet is een standaard element in een badkamer, maar wel een badkamer accessoires waar je vele kanten mee op kan. Verlichting kan zo zijn eigen functie hebben. Daarmee alleen al kun je verschillende opties kiezen voor de indeling. Zo kan een badkamer accessoires als verlichting sfeer geven, functioneel zijn of helpen bij het opmaken voor de spiegel. Wanneer je van je badkamer een sfeervolle ruimte wilt maken kan sfeerverlichting niet ontbreken natuurlijk. Dit kun je prima doen in de hoek waar een badkuip staat. Door een badkuip, waarin jij tot rust kan komen, ergens anders te plaatsen van de functionele verlichting zorg je ervoor dat je verschillende sferen hebt. Zo heeft een badkamer niet alleen functioneel verlichting, maar ook sfeerverlichting nodig. Op die manier gebruik je badkamer accessoires nuttig alsmede voor sfeer.

Naast bovenstaande verlichting is standaard verlichting ook nodig. Deze moet gemakkelijk bereikbaar zijn en een groot deel van de badkamer verlichten als je binnenkomt. Voordat je begint aan het aanschaffen van badkamer accessoires is het altijd handig om even wat tips voor badkamerverlichting tot je te nemen.

Een leuke douchekop als badkamer accessoires

DouchekopWanneer je jouw ruimte bijzonder wilt maken kan een leuke douchekop daarbij helpen. Naast de standaard kleine ronde douchekoppen zijn er vele andere modellen. Deze kunnen zowel als eyecatcher dienen, maar ook functioneel zijn. Ook natuurlijk afhankelijk van jouw voorkeuren. Maak hier een leuke badkamer accessoires van!

Zo kun je ervoor kiezen om een leuke douchekop aan de wand te plaatsen, maar ook een regendouche recht van boven komt meer voor. Zoals al gezegd werd is dit natuurlijk te kiezen aan de hand van jouw voorkeuren. Deze douchekoppen zijn er in het rond en vierkant. Daarbij zijn ze ook vanaf de zijkant te bevestigen alsmede recht van boven. Er zijn zo veel verschillende modellen in te vinden. De een erg minimalistisch en de ander erg robuust. Welke het uiteindelijk wordt is natuurlijk ook afhankelijk van de stijl die je graag wilt. Maar een douchekop kan echt de eyecatcher worden in jouw badkamer. Daarbij te allen tijde lekker functioneel. Super toffe badkamer accessoires toch!?

Opbergmandjes

Opbergmanden voor de badkamerStiekem heb je erg veel spullen in de badkamer liggen. En met een groot gezin zal dit nog veel meer zijn. Ieder heeft zijn eigen doucheschuim, shampoo scheerspullen en noem het maar op. Allemaal is het ook nodig dus opruimen of ergens anders leggen is geen optie. Een beter idee is om een mooie manier te vinden om dit weg te zetten, zodat het er altijd netjes uit ziet. Daar kun je natuurlijk leuke badkamer accessoires voor gebruiken. Dan komen de opbergmandjes erbij kijken.

Opbergmandjes zijn ideaal voor het plaatsen van al je douchespullen. Zo kun je ze hangen aan de douchekraan, zodat alles bij de hand is onder de douche. Ook weer een functionele badkamer accessoires. Ze zijn ook gewoon neer te zetten en kun je de badkuip leuk aankleden met verschillende schuimen en oliën. In verschillende materialen zijn ze beschikbaar en zodoende ook voor elke stijl wel wat te vinden. Riet, plastic of stof. Nog makkelijker is om deze badkamer accessoires te verdelen onder het gezin. Ieder zijn of haar eigen mandje.

Deze mandjes zijn ook erg leuk om te gebruiken voor wanneer er logés komen. Zodoende kun je een leuk mandje samenstellen met kleine douche schuim, shampoo, handdoekjes en washandjes. Als in een soort gastenverblijf.

De wasmand, een functioneel badkamer accessoires

Een functionele badkamer accessoires die je ook nog eens kan afstemmen op jouw stijl. Met een wasmand zorg je ervoor dat er, hopelijk, geen vieze was rondzwerft in de badkamer. Je doet in ieder geval je best ervoor! Maar door deze in de badkamer te plaatsen zal deze ruimte in ieder geval al de meeste kans hebben om netjes te blijven. Een leuke badkamer accessoires met zijn eigen functionaliteit.

Zoals al werd verteld zijn ze er in elke stijl. Naast dat je de standaard kunststof modellen hebt zijn er tegenwoordig ook veel in een zak vorm. Ook leuk, dan lijkt het niet meer zozeer op een wasmand, maar een accessoire. Ze zijn er in het groot en klein en hierdoor ook altijd beschikbaar voor wanneer je een kleinere badkamer hebt. Mocht je een kleinere badkamer hebben dan kun je een kleine wasmand als badkamer accessoires gebruiken en meerdere eventueel boven plaatsen bij de slaapkamers. Voorkom je misschien ook nog eens dat de slaapkamer netjes blijft!

De kleinere badkamer accessoires

Paarse badkamer accessoiresNaast alle bovenstaande genoemde badkamer accessoires zijn er vele andere die nog erbij horen. Het zijn maar kleine elementen, maar maken toch deel uit van de sfeer. Denk bij de kleinere badkamer accessoires aan zeepdispensers, handdoekhaakjes en handdoekjes. Deze kun je allemaal kiezen aan de hand van jouw stijl. Denk hierbij aan leuke kleuren en/of printjes. Deze kleine badkamer accessoires kunnen ook veel bijdragen aan sfeer in de ruimte. Deze elementen zijn altijd nodig en maak daarom gebruik van die mogelijkheid om tegelijkertijd meer sfeer aan te brengen.

Iemand die veel in bad gaat?

Badkamer accessoires voor het badBen je een persoon die vaak gebruik maakt van de badkuip? Dan zijn ook daarvoor nog een paar handige tips voor badkamer accessoires.

Een badbrug is ideaal om nog beter te kunnen relaxen in een lekker warm bad. Een badbrug kun je over de badkuip heen plaatsen als een soort plank. Hierop kun je een aantal dingen zetten zoals een drankje of als hulpmiddel gebruiken voor het lezen van een boek. Ideaal om spullen op te leggen tijdens het badderen. Dit is een hele nuttige badkamer accessoires wanneer je een kleinere badkamer hebt.

Daarbij kun je ook een leuk krukje of stoeltje naast de badkuip plaatsen. Hierop kun jij je handdoekje, boek en telefoon leggen, zodat deze binnen handbereik zijn tijdens het badderen.

Zo een hele hoop tips op een rijtje voor jouw badkamer accessoires.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *