in , ,

Laat de thuissfeer maar hangen!

Foto's aan de muur

Op zoek naar de perfecte decoratie items om van jouw huis een thuis te maken? De indeling en inrichting van een woning kan allesbepalend zijn. Wanneer je dit eenmaal voor elkaar hebt, heb je heel vaak het gevoel dat er alsnog iets mist. Maar wat?  Een finishing touch om het nóg persoonlijker te maken! In dit artikel laten wij jou kennismaken met twee stijlvolle huisdecoratie trends, zodat de persoonlijke sfeer binnen jouw woning na een hoger niveau wordt getild.

Foto op hout

Je kan de kale muren in jouw woonruimte het beste personaliseren door gebruik te maken van foto’s. Foto’s gebruiken als decoratie biedt de kans om te variëren met verschillende stijlen. Een van deze trends is om jouw foto op hout te laten bedrukken. Door deze techniek springen de kleuren van het portret af en dat zorgt voor een levendige uitstraling. De afbeeldingen worden geprint op houten planken en de afwerking wordt gedaan door middel van een whitewash.  De houtstructuur van de planken blijven zicht- en voelbaar waardoor de foto een industriële en natuurlijke look uitdraagt. Omdat hout een natuurlijk product is, is het belangrijk om op te letten dat er noestvrije planken gebruikt worden. Hierdoor weet jij dat alle elementen van jouw foto’s gegarandeerd zichtbaar zullen zijn.

Foto op doek

Een ander mooi alternatief is door een foto op doek op te hangen. Canvas is een zeer bekende stof die bestaat uit grof en rekbaar katoen of sterk geweven linnen. Dit geeft een klassieke uitstraling die jouw muur laat stralen. Het doek zorgt er namelijk voor dat elk plaatje zijn kwaliteit behoudt en een ideale toevoeging is aan jouw inrichting. Los van de uitstraling heeft een doek ook een aantal voordelen. Het materiaal is erg licht van gewicht en er zijn geen zware en/of grote schroeven vereist. Hierdoor kan je jouw foto op doek zonder al teveel moeite ophangen. Geen ophangsysteem nodig dus! Schildersdoeken staan er verder om bekend dat ze duurzaam zijn en jaren mee kunnen gaan. Een stijlvolle decoratie item waarbij je ook nog eens de keuze hebt om het in te laten lijsten!

Ben jij opzoek naar een manier om van jouw woonruimte een thuis te maken? Wacht dan niet langer en vul die kale muren met jouw favoriete foto’s. Het maakt niet uit of je jouw foto’s nu op hout of doek laat bedrukken. De persoonlijke thuissfeer zal zeker aanwezig zijn!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *