in , ,

Deze krabmeubel webshop heeft de meeste (en beste!) keus

Krabmeubel voor katten

Zoek je een krabmeubel webshop met heel veel krabmeubels? Stop dan maar met zoeken. Want met meer dan 100 verschillende soorten heeft Petrebels de meeste keus. Je vindt daar dus altijd de ideale krabmeubel voor je kat. Hier een voorproefje!

Krabmeubels, je vindt ze tegenwoordig in alle soorten, kleuren en maten. Fijn: want dat is nodig. Elke kat heeft een ander karakter en dus ook andere behoeftes.

  • Zo heb je bange katten die graag hoog zitten
  • Zware (ras) katten die behoefte hebben aan extra dikke krabstammen
  • Oude katten die een makkelijk bereikbare krabmeubel nodig hebben
  • Grote katten die graag aan extra hoge krabstammen krabben
  • Luie katten die graag in een zacht mandje willen slapen
  • En tenslotte de kleine kittens die genoeg hebben aan een compacte krabmeubel

Voordat je een krabmeubel koopt moet je dus eerst kijken naar de behoeftes van je kat. Weet je die? Dan kun je lekker gaan shoppen voor een nieuwe krabmeubel.

Krabmeubels webshop

Als je een nieuwe krabmeubel wilt kopen kijk je natuurlijk online bij een krabmeubels webshop – dan kun je alvast zien wat het aanbod is. Zoek je een duurzame krabmeubel met mooie accessoires? Shop dan vooral eerst bij Petrebels. Want zij hebben zich gespecialiseerd in robuuste krabmeubels die heel lang meegaan. Maar ze hebben nóg een specialisatie:

Petrebels heeft zich als enige krabmeubels-specialist verdiept in de karakters van katten

Krabmeubels én kattenkarakter-specialist

Elke kat heeft een ander karakter – een buitenkat komt binnen om uit te rusten en heeft behoefte aan een krabmeubel met fijne slaapplekken. Maar een binnenkat heeft juist uitdaging nodig en een krabmeubel nodig waarin geklommen en aan gekrabd kan worden. Kittens hebben een kleintje nodig en senioren een krabmeubel met een lage opstap.

Bij Petrebels vind je gegarandeerd een krabmeubel die perfect bij jouw kat past. Want ook voor raskatten, zware katten, grote katten en bange katten is het assortiment krabmeubels enorm. En die zijn allemaal ontworpen door de krabmeubelsspecialisten van Petrebels.

Krabmeubels webshop met showroom

Heb je een krabmeubel gezien waarvan je denkt: die past perfect bij mijn kat of katten? Maar je koopt liever niet meteen online? Ga dan eens op visite bij Petrebels. Want zij hebben als enige krabmeubelswebshop in Nederland een echte showroom waar je alle krabmeubels uit de collectie kunt zien, voelen en testen.

En dat is leuk hoor, want je wordt altijd geadviseerd door een enthousiaste krabmeubelsexpert die gek is op katten. En gezellig is het ook – met een lekkere kop koffie erbij!

Wil je meer weten over de krabmeubels webshop van Petrebels?

Of wil je graag advies bij je keuze? Bel of e-mail dan even naar +31 (0) 73 – 6893 140 of info@petrebels.com!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *