in , ,

De laatste trends op het gebied van vloerkleden

De nieuwste vloerkleden trends

Ben jij benieuwd wat de laatste trends op het gebied van vloerkleden zijn? Misschien ben je bezig met het inrichten van je nieuwe woonkamer of wil je jouw huidige woonkamer een totaal andere look geven. Met een vloerkleed kun je een ruimte meteen een hele andere uitstraling geven. In dit artikel lees je alles over de laatste trends op het gebied van vloerkleden. Lees snel verder en ontdek meer!

Ronde vloerkleden

Ronde vloerkleden zijn helemaal in en niet meer weg te denken in het interieur. Een rond vloerkleed oogt enigszins speels. Ook als je voor een rustig design in een effen kleur kiest of kiest voor een jute vloerkleed. Ook doorbreekt een rond vloerkleed de hoekige elementen van de ruimte, zoals hoekige planken en meubels. Niet alleen ronde vloerkleden zijn helemaal in. Ook andere ronde items zijn op dit moment trendy, zoals ronde spiegels, poefen en meubilair met ronde vormen. Dit sluit dan ook mooi aan bij deze trend.

Vintage vloerkleed

Ook vintage vloerkleden zijn nog steeds enorm populair. Zo zijn er de mooie klassieke Perzische vloerkleden die veel worden teruggezien in het interieur. Ook komen er steeds meer ontwerpen op de markt met bewust aangebrachte vervagingen. Dit zorgt ervoor dat de vloerkleden een oude uitstraling hebben. Het voordeel van een ietwat versleten look is dat het vloerkleed er ietwat valer uitziet en ook subtieler in het interieur aanwezig is. Je kunt ook een vintage vloerkleed zonder vervagingen kopen als je een vloerkleed wilt wat net even iets opvallender is.

Gebloemd vloerkleed

Het gebloemde vloerkleed is helemaal trendy. Hiermee kun je jouw interieur extra warmte en kleur geven. En het zorgt ook nog eens voor een extra vrolijke sfeer in huis. Vloerkleden met bloemen passen perfect bij een klassiek interieur, maar kunnen een bohemian interieur en een modern interieur ook omhoog halen. Kies jij ook voor een gebloemd vloerkleed?

Vloerkleed met grafische print

Met een vloerkleed met grafische print maak je pas een echt statement. Deze trendy vloerkleden zijn helemaal van nu. Grafische prints passen perfect bij het moderne interieur en geven deze extra kleur en dynamiek. Met vloerkleden met grafische prints prikkel je echt je fantasie. En door de abstracte designs is er altijd wel wat nieuws in het vloerkleed te ontdekken.

Weet jij al voor wat voor soort trendy vloerkleed je gaat kiezen voor in huis?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *