in , ,

Thuis op vakantie? Dat doe je zo!

Thuis op vakantie

Het is nog wat voorbarig, maar toch begint het stiekem al wat te kriebelen. Waar blijft die zomer toch? Waterpret en zonnekloppen de hele dag lang, het klinkt als muziek in de oren. Maar of we deze zomer wel kunnen reizen als voorheen, valt nog even af te wachten. Zorg daarom deze zomer voor een relaxed vakantiegevoel thuis. Hoe je dat doet lees je hier.

Tuinmeubilair

Mooie en praktische tuinmeubels zijn een must in elke tuin. Ben je van plan nieuwe tuinstoelen aan te schaffen? Met een beetje zoekwerk heb je zo de mooiste stapelbare tuinstoelen gevonden die passen bij je huidige tuinset. Met stapelbare tuinstoelen kan je op elk gewenst moment extra plaats maken in de tuin of op je terras. Wil je een partytent zetten? Geen probleem! Tuinstoelen aan de kant en laat dat feest maar beginnen! Stapelbare tuinstoelen zijn ook handig als je je stoelen graag opbergt in je poolhouse of tuinhuis tijdens de koudere maanden: gewoon opstapelen en opgeruimd staat netjes!

Ligbedden

Waan je aan het zwembad in Ibiza of aan de côte D’azur door comfortabele ligbedden in je tuin te plaatsen. Je kan je hele tuinset in dezelfde stijl aankopen voor een uniforme, klassevolle uitstraling, zoals jij het wil. Je hebt ook tweepersoons ligbedden waarop je samen kan plaatsnemen. Jouw paradijs op aarde bevindt zich met mooie ligbedden gewoon in jouw achtertuin. Leuke tip: schaf een surround outdoor speaker system aan. Zwoele loungemuziek door de speakers brengt je in no-time in zuiderse vakantiesferen.

Palmbomen

Om helemaal in zuiderse sferen te komen plaats je palmbomen op je terras. Geen plastieken, maar échte palmbomen, zoals op vakantie. Ze zien er niet alleen erg leuk uit, palmbomen vragen doorgaans weinig onderhoud en voorzien je van schaduwplekjes op snikhete dagen. Mooie voorbeelden zijn de dadelpalm en de waaierpalm. Wel even rekening houden dat je deze joekels in de winter bij aanhoudende temperaturen onder nul best binnen zet. Helemaal all the way voor het échte eilandgevoel? Versier de palmbomen met lichtjes of plaats grote kaarsen of eventueel fakkels in de tuin.

Waterpret

Urenlang dobberen in het zwembad op een luchtmatras of in een coole opblaasbare zetel met cuphouder? Of wat dacht je van een gigantische donut waar je met z’n tweetjes in kan hangen?  De zomer kan niet meer stuk met de leuke zwembad attributen. Wat meer actie gewend? Met een opblaasbare waterglijbaan zullen kinderen (groot en klein) de wildste avonturen beleven. Heb je geen zwembad? Plaats dan gewoon een opblaaszwembadje, ook erg leuk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *