in , , ,

Review: Inductie Beschermer

inductie beschermer

De Inductie Beschermer is een innovatie op keukengebied. Ontwerpster en oprichtster Dietrix is op het idee gekomen om dit product op de markt te zetten vanwege een drietal voordelen. Ten eerste beschermt hij de kookplaat tegen krassen, vuil en kringen. Ten tweede is het een unieke manier om je keuken te ‘stylen’. Er kan namelijk uit allerlei prints worden gekozen en ook het bedrukken van de beschermer met je eigen foto behoort tot de mogelijkheden. En niet als minste voordeel: het vergroot je aanrecht/werkblad! Let op: wij gaan één Inductie Beschermer weggeven! Meer informatie hierover vind je onderaan deze pagina.

Wat is het precies?

Inductiebeschermer met golvenIk hoor het je al zeggen: “een Inductie Beschermer, heb ik dat wel nodig?”. Dankzij de drie hierboven genoemde voordelen is een beschermer voor veel mensen erg handig. Voordat we in kunnen gaan op de voordelen van een dergelijke beschermer, moet eerst worden uitgelegd wat het precies is! Een Inductie Beschermer is in feite een erg eenvoudig product. Het is een beschermer, gemaakt van een dun materiaal, waarmee je gemakkelijk je kookplaat kunt beschermen, je keuken kunt stylen en waarmee je je werkruimte kunt vergroten. Na het koken (zodra de kookplaat voldoende is afgekoeld) leg je de Inductie Beschermer op de kookplaat. Als de kookplaat weer nodig is, rol je de Inductie Beschermer simpelweg op.

Ook voor kookplaten met ingebouwd afzuigsysteem

Heb je een kookplaat met een ingebouwd afzuigsysteem? Geen zorgen! Ook dan kun je gebruik maken van deze beschermer. Het feit dat je een kookplaat met een afzuigsysteem hebt, betekent wel dat je dit bij het bestellen moet aangeven.

De voordelen van een Inductie Beschermer

Inductiebeschermer met bloemenOnze beschermer is dankzij de meerdere voordelen erg handig om in huis te hebben. De belangrijkste voordelen werden eerder al genoemd. Een aantal andere voordelen zijn:

  • meer werkruimte, het aanrecht wordt als het ware groter gemaakt
  • extra styling van je keuken dankzij verschillende opties met betrekking tot design
  • gemakkelijker schoon te maken dan de kookplaat

Inductie Beschermer bestellen

Inductiebeschermer opgeroldHet bestellen van een Inductie Beschermer is zeer eenvoudig en binnen enkele minuten gedaan. Dit kan namelijk gemakkelijk via de website www.inductiebeschermer.nl. Hier heb je vervolgens meerdere opties. Zo kun je zelf kiezen wat voor design de beschermer heeft. Je hebt de keuze uit verschillende kleuren en print. Of kies een eigen print in de vorm van een mooie vakantie, trouw- of kinderfoto. Daarnaast moet het gewenste formaat van de Inductie Beschermer worden aangeven. Op deze manier kun je de hem precies zo ontwerpen zoals jij wilt! Hierdoor kun je met een beschermer een leuk of speels kleuraccent aanbrengen in je keuken.

Kanttekeningen

Bij het gebruik van de beschermer moet er wel rekening worden gehouden met een aantal zaken. Er kan bijvoorbeeld absoluut niet op de Inductie Beschermer worden gekookt. Daarnaast mag de Inductie Beschermer alleen op de kookplaat worden geplaatst als deze voldoende is afgekoeld. Tot slot wordt aangeraden om de beschermer op te rollen, niet op te vouwen. Doe je dit toch, dan bestaat de kans dat de beschermer beschadigd raakt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *