in , ,

Pas je interieur aan naar de laatste trends

Zwevend TV meubel

Een houten zwevend tv meubel voor aan de muur, een fraaie met stof beklede hoekbank en een warme tint op de wanden; het zijn voorbeelden van de laatste interieurtrends. Het begin van een nieuw jaar betekent voor veel mensen het aanpassen van het interieur in huis. Standaard introduceren meubelwinkels hun nieuwe collectie, nadat de oude collectie in december tegen een scherpe prijs aangeboden werd. Het leidt er vaak toe, dat consumenten rond de feestdagen massaal naar de meubelboulevard trekken om koopjes te scoren. De afgelopen jaren ging dat niet. Het leidde ertoe dat mensen hun meubels, zoals een tv meubel en de bank, vaker online kochten.

Natuurlijke materialen in het interieur

Het gebruik van een hangend tv meubel van hout in de woonkamer is slechts een van de mogelijkheden om natuurlijke materialen terug te laten komen in het interieur. Denk bijvoorbeeld ook aan een fraaie houten buffetkast of een mooi dressoir van hout. Een materiaal als hout biedt verschillende voordelen. Doordat het materiaal makkelijk te bewerken is, bieden veel winkels met houten meubelen de mogelijkheid deze op maat te laten fabriceren. Het voordeel hiervan is dat het houten tv meubel naadloos past bij de beschikbare ruimte aan de wand. Een nieuw meubel mag niet te klein zijn, daar het voor kleurverschillen op wanden zou kunnen zorgen.

Kleed een tv meubel aan met planten

Niet alleen kiest men tegenwoordig vaak voor houten meubelen en bijvoorbeeld een houten vloer in huis. Ook krijgen woonkamers vaak een botanisch element, door verschillende grote kamerplanten in het interieur te verwerken. Denk aan een grote kamerplant in de hoek van de woning, een plant in het raamkozijn en bijvoorbeeld een potje in de keuken. Ook op het houten tv meubel staat een plantje vaak erg goed! Kleed het tv meubel daarnaast aan met een fraai relikwie, zoals een foto van de kinderen of een erfstuk van een ouder. Het aankleden van een tv meubel kan vaak best lastig zijn. Je wilt voorkomen dat deze te druk wordt, maar het mag ook niet saai zijn!

Men voert klussen bij vernieuwen interieur zelf uit

Het vernieuwen van een interieur gaat vaak samen met kleine klussen. Denk bijvoorbeeld aan het tv meubel, wat aan de muur gemonteerd moet worden. Waar men voorheen een timmer- of klusjesman liet komen voor zo’n klus, voert men het tegenwoordig vaker zelf uit. Mede ook door het feit, dat een tv meubel vaak standaard met een ophangsysteem geleverd wordt. Zo hoef je deze zelf niet meer te fabriceren. Er zijn verschillende redenen voor het feit, dat men klussen vaker zelf uitvoert. Zo heeft men tegenwoordig meer tijd door het thuiswerken en kampen veel timmer- en klusbedrijven met lange wachttijden. Daar wil men vaak niet op wachten als het nieuwe tv meubel of het dressoir al geleverd zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *