in

U gaat verhuizen, maar wat nu?

Verhuistips

Om uw huis op de markt te zetten is nog het een en ander nodig. Want u wilt uiteraard eerst van uw huidige woning af voordat u gaat inpakken. Wat kan een traditionele makelaar voor u betekenen? Wat is de verkoopwaarde? En kan ik ook zelf mijn woning aanbieden? Met deze vragen kunt u nog wel eens vast komen te zitten. Maar welke makelaar zorgt ervoor dat uw wensen in vervulling worden gebracht?

De huizenmarkt in Rosmalen

Bent u woonachtig in Rosmalen? Het kan zijn dat vrienden of collega’s in uw buurt al ervaring hebben op het gebied van de woningmarkt. Dit kan nuttige informatie zijn voor u in het proces. Ook als u het zelf wilt gaan regelen zonder hierbij hulp in te schakelen van een verkoopmakelaar. Als u dit doet, zorg dan wel voor structuur en de juiste inzet om uw woning juist op de markt aan te bieden. Mocht u toch voor zekerheid kiezen? Ga dan genoeg makelaars af om tot de geschikte match te komen. Want een huis verkopen in Romalen is zonder twijfel te halen.

Rosmalen makelaars

Voor een verkoopmakelaar is het een dagelijkse routine om woningen verkoop klaar te krijgen. Voor u wellicht niet. Daarom is het gunstig om een traditionele makelaar in te zetten. Die zorgt ervoor dat alles grotendeels voor u geregeld wordt om uw woning zo snel mogelijk te verkopen. Een reële vraagprijs in plaats van een te hoge vraagprijs is altijd het meest gunstig. Ga voor uitgebreid en gedetailleerd advies in gesprek met uw makelaar in Rosmalen. U kunt uiteraard ook een makelaar buiten uw dorp/stad in zetten. Maar deze heeft wellicht minder ervaring met de buurt waar uw woont.

Handige tips om uw huis te verkopen

Richt uw huis helemaal anders in voor de ideale foto’s om de verkoop tot het uiterste te brengen. Benadruk zo veel mogelijk sterke punten in uw woning om het essentiële te benadrukken. Een verkoopstyliste kan u hier ook bij helpen. Uw woning op Social media aanbieden? Zet dan de doelgroep juist in om voor de juiste promotiemix te zorgen. Om op deze manier de woning ook buiten uw kring openbaar aan te bieden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.